Откакто американската актриса Меган Маркъл официално стана част от кралското семейство

...
Откакто американската актриса Меган Маркъл официално стана част от кралското семейство
Коментари Харесай

Защо Меган Маркъл е най-влиятелната модна икона за 2019-а?

Откакто американската актриса Меган Маркъл публично стана част от кралското семейство през май 2018 година, стилът й претърпя фрапантна промяна. И през днешния ден херцогинята на Съсекс е оповестена за най-влиятелната фешън икона за 2019 година Тя не стопира да " дефинира " какви облекла да носим, а търсенето в интернет на модели, сходни на тоалетите, с които се появява, се усилва с 216%. 

Разбира се, някои промени в стила й евентуално не са неин избор, само че тя е длъжна да се преценява с тях – не само защото кралският протокол го изисква, а и тъй като на публични събития всички от фамилията съставляват кралицата. Противно на всички клюки, Меган в никакъв случай не е нарушавала етикета на обличане или най-малко не го е правила съзнателно. 

Вярно е, че тя обича да демонстрира малко повече плът, в сравнение с сме привикнали да виждаме от особи от нейния сан. Но пък на практика кралски протокол не съществува и на никое място не написа, че не е възможно да носи облекла с паднало рамо. Чантите й също трансформираха своя размер. Бяхме привикнали да я виждаме с огромни модели, които побират доста неща, само че защото сега Меган участва на доста повече публични събития, клъчовете са най-подходящите. А и сме сигурни, че към този момент не е нужно да носи толкоз доста неща със себе си на всички места. 



Дължината на роклите и полите й също се промени. Ако преди предпочиташе мини размерите, в този момент те не са най-хубавата концепция. Тъй като към този момент не е просто актриса, а херцогиня на Съсекс, облеклата й са до коляното и дори постоянно под него, а нито една дреха не е прекомерно " по тялото ". Отворените обувки вид сандал на висок ток също се замениха със затворен вид, без значение какъв брой е топло или къде се намира, а бижутата й станаха по-семпли и обрани. 



Така последователно Меган се трансформира в фешън икона, на която множеството дами по света подражават. След като през септември тя носи пет разнообразни рокли вид " риза " по време на посещението си в Африка, търсенето на сходни модели набъбна с 45% единствено за месец. Роклята й от Club Monaco се разпродаде за по-малко от 24 часа, като провокира 570-процентов скок в търсенията в интернет, а поради полата J Crew, марката е отчела 102% растеж в продажбите. Стела Маккартни също регистрира над 3000% повишаване на търсенето на облекла от нейната марка. 



Меган спомага и за това понятието " устойчива мода " да придобие различен облик в мозъка на хората, откакто стартира да носи точно такива облекла и аксесоари.  

Проучванията показват, че се записва приблизително 200% растеж в търсенето и продажбите на седмица на дреха или аксесоар, с който се е появила Меган. А в последно време тези числа стават все по-големи. Така, в случай че някой дребен бранд страда от липса на интерес и е заставен да редуцира десетки хора от работа, херцогинята " идва на помощ " и бързо и в пъти повишава процентите на продажбите. Само с едно придвижване тя връща хората, изгубили работата си, още веднъж на позициите им, а те от своя страна признават, че даже и без акаунт в Инстаграм, Меган е доста добър инфлуенсър. 



 
А ето и по какъв начин стартира всичко...

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР